Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Yang Tersisa dari Solo…


Bulan Mei lalu sepulangnya dari perayaan Waisak di Borobudur, gue mampir juga ke Solo, pengen liat-liat πŸ˜€ Nggak banyak cerita sih, tapi lumayan sempet foto-foto πŸ˜€

PASAR KLEWER

KERATON SOLO

Masuk ke area dalam keraton nggak boleh pake celana pendek dan sendal jepit (harus celana panjang dan sepatu). Jadi untuk yang nggak bawa, dikasih rok panjang sama disuruh nyeker aja sekalian πŸ˜€

Patung-patung ini hadiah dari tamu-tamu kenegaraan Sultan, banyak datang dari luar negeri, salah satunya Belanda πŸ˜€

Tempat ini katanya tempat Sultan meditasi/menyepi

MAKAN SIANG

Restoran Italia, O-Solo-Mio di Jalan Slamet Riyadi

Makanannya… biasa aja dan mahil. Overpriced lah… *menyesal*

Bareng sama Kiki, kami ketemuan sama Ilfa yang juga lagi traveling ke Jogja & SoloΒ πŸ˜€

Advertisements

5 comments on “Yang Tersisa dari Solo…

  1. ninarahmaizar
    August 16, 2012

    O-Solo-Mio sepertinya tempatnya kece yah neng, tapi hrgnya nggak yah :p

  2. ana
    August 16, 2012

    kikii!
    alisnya knapaa musti gitu sik? :))))

  3. nike prima
    August 28, 2012

    Keren ya tep kraton solo ini…nuansa eropanya kental banget dan gw suka banget paduan biru putihnya yang bikin adem. btw, dateng dong ke floatspot sabtu ini. hihihi

    • Teppy
      August 28, 2012

      iyah, tapi udah hampir usang gitu neng… andai bisa dibikin lebih kinclong… dan HOROR banget =)) iya nanti Sabtu gue dateeeng πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 15, 2012 by in Jalan-Jalan, Traveling.

Archives

Blog Stats

  • 2,399,387 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,301 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Have a good week ahead πŸ’‹#Monday I've lost count on how many coffee shops there are in SCBD-Senopati, but this recently opened one has surely caught my attention because not only they serve #coffee, they also provide Indonesian comfort food (a.k.a masakan rumahπŸ‘Œ) and snacks and they're all affordable! #hallelujah

#teppyscoffeeshoplist #weekend #coffeeshopoftheworld #coffeeshop #cafeyouneed First time making my own cup of #coffee & latte art, thanks to @muhammadaga as our "guru" at #iflixfilkop2coffeeworkshop held by @iflix.id today. I hope my little mission of no longer being just a #coffeeshop hopper, but rather someone who actually understands the whole process in coffee-making journey down to the very last detail, will slowly but surely come to realization. At least starting today. πŸ‹ Thanks so much for the great knowledge, insights, and practices you delivered today @muhammadaga, and most of all for the learning opportunity @iflix.id! Also, you guys can now stream @filkopmovie 2 on iflix. Get on itπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #weekend #workshop La Mouette, a little Japanese #bakery at "Little Tokyo," Melawai. Very affordable, serves #coffee, and sells the best, softest, caramel #pudding (last photo). Another good thing is that they're open from 7am to 9pm! It is located right behind Melawai Plaza. They got no wi-fi yet but they have 2 tables inside with power plugs and the place is quiet, so if you want to work or have some downtime, come come! (PS. the bread's great and their coffee is not bad at all)

#teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #cafeyouneed #coffeeshopoftheworld #cafe #weekend Rumpi pagi di Paris van Blok M 🀣
(but it's actually a #Japanese bakery) Zaterdag gezicht.
%d bloggers like this: