Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Mr. Charlie Puth


Gue lagi suka banget sama Youtube sensation yang satu ini 😀 Udah diundang ke Ellen Degeneres juga, dan lagu-lagu original maupun covernya enak-enak loh! Mariii 😀

 

Advertisements

12 comments on “Mr. Charlie Puth

  1. Rara
    June 29, 2012

    pas dia ngecover 1D juga keren banget tep

    • Teppy
      June 30, 2012

      iya gue udah liat juga 😀

  2. marisantosa
    June 29, 2012

    udah denger yang the one that got away nya katy perry belom?!?!? parahhh loh kece bgt!

    • Teppy
      June 30, 2012

      udaaaaah, udah gue download pun! kece yaaah

  3. pepito
    July 1, 2012

    ih endes ya mak

  4. nadia
    July 2, 2012

    paporit akoh : I’ll Be
    itu bikin meleleh.. tes.. tes.. tes.. tes..
    pokoknya kalo dinyanyiin lagu itu belom dilamar juga udah bilang I do
    hahahahahak mureeeee :p

    • Teppy
      July 2, 2012

      ahahha, itu juga udah akik download 😆

  5. _idepp_ (@id3pp)
    July 3, 2012

    belon pernah denger. coba donlut dlu ah 😀

  6. miund
    July 6, 2012

    bibirnya minta digigit ga sik *salah fokus*

    • Teppy
      July 6, 2012

      lah makanya kan gue rajin nonton videonya 😆 fokusnya ke situ aja 😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 29, 2012 by in Music, Rekomendasi, Teppy's Fave and tagged .

Archives

Blog Stats

  • 2,184,073 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,628 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

🙋🙌 What I love about holiday, #coffeeshop hopping 🤸 This one's so pretty 😍 #teppyscoffeeshoplist tingkat kegemasan yang tidak bisa ditolerir *remet* so good I wanna cry 😭 Remembering my teenage years in this neighborhood ⛅⛅⛅ #snappingjakarta catching up 😘😘😘
%d bloggers like this: