Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Mr. Charlie Puth


Gue lagi suka banget sama Youtube sensation yang satu ini 😀 Udah diundang ke Ellen Degeneres juga, dan lagu-lagu original maupun covernya enak-enak loh! Mariii 😀  

June 29, 2012 · 12 Comments

Two Steps at a Time


Gue suka banget nyari lagu yang enak dari berbagai genre. Semenjak gue ngunjungin RWLounge di Kemang bulan Desember lalu untuk nonton Christmas Jazz show di sana, gue langsung follow akun … Continue reading

June 28, 2012 · 2 Comments

Adhitia Sofyan’s Gig


Selama diri masih tinggal di pusat kota Jakarta, rasanya kebangetan kalo gue nggak ngejar live show musisi favorit gue begitu tau mereka bakal manggung di lokasi yang nggak begitu jauh. … Continue reading

June 28, 2012 · 7 Comments

Pleasure in Love


  The big difference between people is not between the rich and the poor, the good and the evil.  The biggest of all differences between people is between those who … Continue reading

June 26, 2012 · 1 Comment

Telephatic


elke keer dat je aan mij denkt, denk ik ook aan jou

June 20, 2012 · 2 Comments

Sunrise in Dieng, Central Java


 

June 19, 2012 · Leave a comment

Di Barat Jakarta


Sedep nggak tuh judul postingan gue 😆 Jadi weekend kemaren gue nginep di rumah kembaran gue, Tari (makasih ya, Tar udah nampung gue :*) di belahan barat Jakarta, tepatnya di … Continue reading

June 19, 2012 · 29 Comments

If


If one day I was reborn into someone new, I wanna be a hot female santa claus. I will hop on every chimney, I will knock on your door if … Continue reading

June 18, 2012 · Leave a comment

At Your Most Beautiful


    I read bad poetry into your machine I save your messages just to hear your voice You always listen carefully to awkward rhymes You always say your name … Continue reading

June 17, 2012 · 1 Comment

The Right Person


Juno MacGuff: I’m just like losing my faith with humanity. Mac MacGuff: Can you can narrow that down for me? Juno MacGuff: I just wonder if like, two people can … Continue reading

June 17, 2012 · 2 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,499,644 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 33,060 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter