Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

For me, it’s you


“Everybody got something that they want to sing about, laugh about, cry about It’s true For me, it’s you” -Train, For Me It’s You-

May 19, 2012 · Leave a comment

het is al acht maanden…


    Ik kan niet wachten om je te zien…    

May 19, 2012 · Leave a comment

Antara Gue dan Make Up


Di umur 20an ke atas ini, gue sadari gue semakin suka berdandan. Nggak dandan yang heboh gitu juga sih, tapi rasanya kok salah yah keluar rumah gak pake eyeliner, blush … Continue reading

May 14, 2012 · 10 Comments

Sleeping Ritual


My body clock always indicates I have to sleep at around 12am. Some other time, it goes further, like tonight. Man, I hate trouble sleeping. So to help me sleep, … Continue reading

May 14, 2012 · Leave a comment

Aussie Trip – (Ceritanya) Teaser


Setelah jumpalitan memadukan kerjaan kantor dan tiga kerja sampingan selama tiga bulan demi membiayai keseluruhan trip gue ke Aussie, HARI YANG DITUNGGU PUN DATANG JUGA! Berangkat ke Sydney! 😀 Yes, … Continue reading

May 14, 2012 · Leave a comment

Ohana


-Inu’s birthday party, JW Marriott, 12 May 2012– “Ohana means family. Family means, nobody gets left behind. Or forgotten.” -Lilo & Stitch- And for that, I love you, kesayangans :‘)

May 13, 2012 · 1 Comment

Did you take picture with Russell?


…’cause I did. KYAAAAAAAAA! Dengan tingkat kekampringan dan kenorakan luar biasa, gue tuliskan post ini. I have been a fan of Russell Peters, a famous Canadian born Indian stand-up comedian … Continue reading

May 11, 2012 · 2 Comments

Jogja di Bulan Mei #2 – Melepas Lampion Waisak


Kembali ke obsesi gue untuk menyaksikan perayaan Waisak di Borobudur langsung, esok harinya, Minggu 6 Mei 2012, gue dan temen-temen satu trip berangkat dari hostel kira-kira jam 6 pagi pakai … Continue reading

May 10, 2012 · 9 Comments

Jogja di Bulan Mei #1


Ada dua hal yang ingiiin sekali gue lakukan setelah nonton Arisan!2 tahun lalu: 1. Menyaksikan perayaan Waisak dan pelepasan lampion langsung di Borobudur 2. Liburan dan menyepi di Gili, Lombok … Continue reading

May 10, 2012 · 2 Comments

The 25th Birthday – 18 April 2012


    It was a great day. I could not ask for anything more. It’s a day I relentlessly be thankful for I have been blessed with so much love … Continue reading

May 9, 2012 · Leave a comment

Archives

Blog Stats

  • 4,998,458 hits

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 45,029 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter