Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Antara Gue dan Make Up


Di umur 20an ke atas ini, gue sadari gue semakin suka berdandan. Nggak dandan yang heboh gitu juga sih, tapi rasanya kok salah yah keluar rumah gak pake eyeliner, blush … Continue reading

May 14, 2012 · 10 Comments

Sleeping Ritual


My body clock always indicates I have to sleep at around 12am. Some other time, it goes further, like tonight. Man, I hate trouble sleeping. So to help me sleep, … Continue reading

May 14, 2012 · Leave a comment

Aussie Trip – (Ceritanya) Teaser


Setelah jumpalitan memadukan kerjaan kantor dan tiga kerja sampingan selama tiga bulan demi membiayai keseluruhan trip gue ke Aussie, HARI YANG DITUNGGU PUN DATANG JUGA! Berangkat ke Sydney! 😀 Yes, … Continue reading

May 14, 2012 · Leave a comment

Archives

Blog Stats

  • 4,499,646 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 33,060 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter