Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

SCBD Berjaya


Hasil iseng foto-foto bak orang kampring di sekitaran SCBD. Untung jalannya udah sepi karena udah malem dan abis ujanΒ  =))

Berasa rada kayak di luar negri gak, sih? =))))


Advertisements

2 comments on “SCBD Berjaya

  1. OKA
    March 12, 2012

    mba scbd tuh dmna nya jakarta ya 😦 tepatnya fairgrounds , thanks 😦

    • Teppy
      March 13, 2012

      SCBD itu area di sekeliling Pacific Place sama BEJ, di Sudirman. Fairgrounds itu bekas Bengkel Cafe, letaknya di seberang gedung The Energy & Grand Lucky… Very easy to find πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 10, 2012 by in Silly Things.

Archives

Blog Stats

  • 2,226,656 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,762 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Love this creamy #coffee from @duacoffe! Kenapa #kopikedua? Katanya #karenayangpertamatetapkamu 
Okesip. (Ini beneran #hashtag-nya mereka ya, bukan beta lg ngegombal πŸ˜‚πŸ€£) #momenberdua #duacoffee #duacipete #Coffee needs improvement (my #latte was too watery for my liking), but the place is nice. Love the murals. #teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #coffeeshopcorners #coffeeshopoftheworld #coffeetime #koffietijd #cikarang duo tembem πŸ˜ŒπŸ‘―#bff no trust issue with this one. β˜•
#teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #coffeeshopcorner #coffeetime #coffeeshopoftheworld #coffee πŸŒ³πŸƒπŸŒ³πŸƒ main-main. #bw #bw_photography
%d bloggers like this: