Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Sweet Things


 

So I was browsing around TIME.com and found this link.

I found it very sweet…

…and sweet things should be shared 🙂

Here’s some quotes from the lovely grandpa and granny who stays in love after forever 😀

Moses and Tessie Rubenstein

“Everyday my wife expresses her love for me. She says, “Did I tell you how much I love you today?” Everyday—everyday she says that.”

—Moe Rubenstein, Sheepshead Bay, Brooklyn, New York. August 24, 2008 

Jose and Leila Ramos

“Little by little we age, but we don’t change in our hearts. Love gets stronger. That is the way I feel. I believe he feels the same way. Yes, he was my first love. My first love and my last.”

—Leila Ramos, Williamsburg, Brooklyn, New York. March 20, 2009

Abe and Jean Small

“April 14th will be our 68th wedding anniversary. That’s right, you heard it! Friends ask me how I managed to get someone like Jean. I have one expression—I prayed well.”

—Abe Small, Sheepshead Bay, Brooklyn, New York. March 2, 2011

Gino and Angie Terranova

“You really don’t think about getting older. First of all, you’re aging together and, when you see a person constantly, you don’t notice big changes. Like you don’t notice, oh you’re getting a little wrinkle here and tomorrow you say, oh it’s a little deeper. No those are things that just happen. You don’t pay attention to those things. You dont realize it—really. You don’t realize that you’re—I mean—I’m not thinking everyday—oh my husband’s 83 years old he’s gonna be 84. Oh my goodness, I’m married to an old man. And, I hope he feels that way too.”

—Angie Terranova, West Brighton, Staten Island, New York. December 26, 2007

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 14, 2012 by in Quotes, Sweet Things, Teppy's Fave.

Archives

Blog Stats

  • 2,402,561 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,302 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

#coffee, cake, and some downtime. 
#teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #coffeeshopoftheworld #cafeyouneed #coletteandlola #coffeeshopjakarta #SusahSinyalMovie, something to anticipate on December 21st!

Semenjak #NGENEST 2 tahun lalu, salah satu hal yang gue tunggu setiap menuju penghujung tahun adalah karya terbaru @ernestprakasa. And after 2 years of following his work, I've come to the conclusion that albeit he's considerably new in the industry, I think filmmaking is his forte, especially in #comedy genre. Buat gue menulis komedi itu sama sekali nggak gampang, apalagi dituangkan ke bentuk visual. Apa yang kita baca dan apa yang diadegankan gregetnya suka beda. Nah, buat gue Ernest punya kelebihan di situ, bikin script lucu & witty (yg bs lo notice dari dialog dan punchlinenya) yg jg ttp lucu ketika difilmkan 🌠🌠🌠 (maaf ya nest kalo gue sotoy 🤣) Gue suka banget sama @susahsinyalmovie! Jangan tanya bagusan mana sama film-film terdahulu karena menurut gue nggak bisa dibandingin. Sebagai penonton yg (sebenernya) nggak terlalu ekspresif tiap nonton film komedi (biasanya gue cuma nandain mana yg lucu, kurang, dan nggak lucu sama sekali di kepala sembari nonton), tanda bahwa gue suka sama satu film adalah kalo gue bs dg lepas ngakak karena jokes-jokesnya. Daaan ini sering banget terjadi ketika kemaren gue nonton. Pecah! 
Buat gue film ini lucu, menghibur, heartwarming, dekat dg kehidupan masa sekarang, receh, tp sekaligus punya "taste" alias nggak asal jadi, baik dari segi musik, set lokasi, wardrobe, warna filmnya, dan lain-lain. Milih castnya juga OK bgt. FAVORIT: semua scene yang ada Aci, Dodit, dan Asri Welas (nih ibu-ibu kenapa bisa naturally ngehe gini yak 🤣) Congrats & good luck for the umpteenth time, @ernestprakasa & @meiranastasia! You guys really make a great team! Looking forward to the next ones 💋 Come sit with me by the window, tell me how your day has been. ⛰⛰⛰ I love places that open so early! If you're looking for #coffee, #breakfast and some quite time early in the morning in Gunawarman-Senopati, this one opens from 6.30am-10pm. Yay! ☕ 
#teppyscoffeeshoplist #coffeeshopoftheworld #coffeeshop #coffeetime #cafeyouneed #coffeeshopjakarta God zegen je, mijnheer.

#snappingjakarta #bwphoto #bw #bwphotography #photography #candid #humaninterest #citylife
%d bloggers like this: