Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Old Poem


Ngubek-ngubek tulisan lama dan menemukan puisi yang gue bikin 2 tahun lalu pas lagi punya pacar, mwahahaha… Mungkin buat yang baca blog gue yang lama udah pernah baca ini… Anyway… intinya, gue sangat mencintai kata-kata, apapun bentuk rangkaiannya, dan gue juga sesekali suka nulis puisi, kutipan sendiri, atau sekedar tulisan pendek kalo sedang dalam mood tertentu. It’s a good way to vent 😀

So I just wanna share my old poem with you guys, despite the irrelevance to my life now 🙂

“US”

When I can relate to those sweet love songs, and even the corny ones make perfect sense…
When we can’t stop to bug each other every now and then…
When we know that our best friends would probably throw up hearing our lovey dovey conversations, yet we don’t care.
When I feel irrelevant with the world and you’re the only one I can relate to…
When you write notes of days we spent together, and I made secret blogs just to save every details of our chats… and poems I couldn’t stop to write…
When we wonder if it’s just the syndrome of a new couple…
When we could project where this is going to be on the second day we’re together…
When both of us being so persistent to fight for this…
When we start to care less about bad and cynical comments…
When I end up thinking about you during my boring bus trip just when I thought I could skip you a bit…
When you turned into the sweetest man one could ever imagine…
And when this what you used to call “a senseless bitch” softened up…
When we become the best version of ourselves because of each other’s presence…
When strangers would prolly get sick of reading this pointless poem…
When people might think that we rush things…
When “can’t get enough” literally means can’t get enough…
When we don’t ever wanna lose this…

That is probably, how much in love we are.

And still baby, nobody will understand…

Advertisements

2 comments on “Old Poem

  1. diendoetz
    February 1, 2012

    suka banget puisinyaaa….*peluk teppy*
    berasa koookkk sama ya ma yang aku rasain ma pacar hehehehe…..
    jadiii….

    *speechless…mau peluk teppy ajaaaaa*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 30, 2012 by in Authentic Teppy, On Being Poetic, Poem, Postingan Lama.

Archives

Blog Stats

  • 2,196,616 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,630 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

"I'm holding on... Why is everything so heavy?" What is Linkin Park without your voice? Rest in peace, my teenage idol. 💔 #RIPChester Highlights from #LINEConcert2017 PressCon last night, introducing #MusikAsikCaraLINE. Follow official acc mereka di #LINE: Line Concert, dan tungguin #LINEConcert di kotamu 😃 Konser pertama akan diadakan 8 Sept nanti di #Surabaya dg line up @isyanasarasvati, @glennfredly309, @tulusm, & @sheilaon7. More artists and cities will be announced soon 👊
PS. Thank you for the super cute merchandises, @line.indo! ❤❤❤ #LINEConcertxSurabaya "Meet (10) Solo Female Travelers" on CLEO Indonesia July 2017 - CLEO Travel Guide ❤😊 Thank you, @cleo_ind! #CLEO #cleoindonesia #travel Kalo denger kata #LiveWell (yg jg salah satu pilar @dbsbankid), gue jd inget, sampe skrg setiap lagi penat/stress, gue selalu berkhayal untuk terbang ke tempat di mana sahabat gue tinggal: Balian, Tabanan, Bali Barat, sekitar 2 jam dari Denpasar. Rumahnya menghadap tebing dan laut, nyambung dg garis pantai Balian, salah satu pantai berpasir hitam yg jd tujuan para surfer dunia di #Bali. Biasanya kalo lagi di sini gue menyempatkan untuk lari pagi/sore, jalan sore sambil dengerin musik dan nungguin sunset, duduk ngelamun ngeliatin laut atau ngobrol ngalor ngidul sama sahabat gue. Serasa milik pribadi karena pantainya nggak begitu rame. And the sunset is just majestic. 2-3 hari menyepi di sini udah cukup banget, langsung refreshed :D Foto dan video ini diambil Juni 2015 lalu, waktu sahabat gue nikah di sini. 😍 #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel an affirmation. #rupikaur Where to find mie ayam and a dragon in #Adelaide: a visual guideline. 
#australia
%d bloggers like this: