Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Netherlands all over again…


Minggu lalu menjelang akhir tahun, gue memutuskan untuk cuti *emang pengen aje sik sebenernya =))*

Kebetulan oom yang dulu mengakomodir gue dan temen-temen pas di Belanda lagi main ke Indonesia. Oom Endy namanya. He took care of us and the designer from Jogja who hired us 4 years ago in Tong-Tong Festival, Den Haag, Netherlands.

Oom Endy biasanya datang setiap November-Desember tiap tahunnya untuk ngunjungin keluarganya di sini. Dulu banget, kami sempet ketemuan bareng, lalu tahun-tahun sebelumnya karena jadwal nggak ketemu, jadinya misah-misah deh. But not this time, reuni formasi lengkap 😀

After 4 years…

Oom Endy is still the same cool uncle we knew 🙂 Sorta a parent who can relate to youngsters these days… Asik abis deh pokoknya 😀

Anya continues chasing her modeling career…

Icut is finishing her studies as a doctor while juggling with her presenter & pageanty side jobs…

…and I’m living my office life, pursuing my career as well as my writing & translating related jobs 🙂

It was a fun day. We hopped into 3 different places…

Union, Seruni, and Monologue – Plaza Senayan

*akhirnya nyobain Red Velvet Cakenya Union yang mahil… dan rasanya biasa aja -___-*

The convos make me miss Netherlands all over again, and again…

I hope this year I can come back. Amen. 🙂

Icut, Anya, Teppy – May 2007

28 December 2011, 4 years later…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 3, 2012 by in Bestie, Get Together, Important People.

Archives

Blog Stats

  • 2,184,073 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,628 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

🙋🙌 What I love about holiday, #coffeeshop hopping 🤸 This one's so pretty 😍 #teppyscoffeeshoplist tingkat kegemasan yang tidak bisa ditolerir *remet* so good I wanna cry 😭 Remembering my teenage years in this neighborhood ⛅⛅⛅ #snappingjakarta catching up 😘😘😘
%d bloggers like this: