Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Belandaism :)


Sabtu minggu lalu gue ketemuan sama salah satu temen blog gue, namanya neng Feba. Kita cuma kenal lewat blog udah cukup lama, lalu lanjut ke Facebook dan Twitter. Neng Feba ini orang Indonesia yang udah 4 tahun tinggal di Belanda, ngelanjutin S2. Dan sekarang pulang kampung sebentar karena mau kawiiin πŸ˜€

Oh, iya. Ini pertama kalinya kita ketemu. Nggak ada perkiraan pertemuannya bakal awkward, karena ternyata kami sama-sama cerewet, dan ada topik bahasan yang sama, jadi LANGSUNG NYAMBUNG. Ampe lupa ngabisin makanan =)))

Neng Feba ini lulusan Sastra Belanda UI. Ditambah tinggal 4 tahun di Belanda, akan bersuamikan orang Belanda, dan akan balik lagi untuk tinggal di Belanda, pantaslah kalo gue menjadikannya guru bahasa Belanda dadakan :p (maap ya neng). Secara gue obsessed bener sama negara maupun bahasanya.

*akhirnya gue ke Citos lagi setelah… 7 TAON! Mwahahaha*

Dan dia maniiis sekali ngebawain oleh-oleh dari Belanda. Kumpulan buku cerita anak-anak “Jip en Janneke” (biar gampang belajar bahasa Belandanya) dan mug berbau-bau Nederlands gitu deh, hihihi… Senang πŸ˜€ (Maklum, gue anaknya gampang seneng)

I’ll see you on your wedding next week, lieve Feba! Heel erg bedankt voor de cadeau πŸ˜€

Good luck for the preparation, let’s meet up for another short Dutch lesson before you leave πŸ˜€

Gee, I’m so lucky I have such awesome friends, on and off internet! πŸ™‚

Advertisements

3 comments on “Belandaism :)

  1. Fajar Nuralam a.k.a Jarwo
    November 25, 2011

    akhirnya ketemu juga bloglu setelah berabad-abad gue lupa namanya =))
    remember me ? you was comment my blog πŸ˜€

  2. yoreney
    November 27, 2011

    ISH! gw pernah punya tuh buku jip janneke. ada dimana ya sekarang? hmmm…

  3. peblem
    December 21, 2011

    ish, gue baru baca aje lo posting lo yang ini. :))) kutunggu kau di rotterdam ya, tepsoy! :-*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 16, 2011 by in Bestie, Teppy's Fave.

Archives

Blog Stats

  • 2,399,387 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,301 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Have a good week ahead πŸ’‹#Monday I've lost count on how many coffee shops there are in SCBD-Senopati, but this recently opened one has surely caught my attention because not only they serve #coffee, they also provide Indonesian comfort food (a.k.a masakan rumahπŸ‘Œ) and snacks and they're all affordable! #hallelujah

#teppyscoffeeshoplist #weekend #coffeeshopoftheworld #coffeeshop #cafeyouneed First time making my own cup of #coffee & latte art, thanks to @muhammadaga as our "guru" at #iflixfilkop2coffeeworkshop held by @iflix.id today. I hope my little mission of no longer being just a #coffeeshop hopper, but rather someone who actually understands the whole process in coffee-making journey down to the very last detail, will slowly but surely come to realization. At least starting today. πŸ‹ Thanks so much for the great knowledge, insights, and practices you delivered today @muhammadaga, and most of all for the learning opportunity @iflix.id! Also, you guys can now stream @filkopmovie 2 on iflix. Get on itπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #weekend #workshop La Mouette, a little Japanese #bakery at "Little Tokyo," Melawai. Very affordable, serves #coffee, and sells the best, softest, caramel #pudding (last photo). Another good thing is that they're open from 7am to 9pm! It is located right behind Melawai Plaza. They got no wi-fi yet but they have 2 tables inside with power plugs and the place is quiet, so if you want to work or have some downtime, come come! (PS. the bread's great and their coffee is not bad at all)

#teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #cafeyouneed #coffeeshopoftheworld #cafe #weekend Rumpi pagi di Paris van Blok M 🀣
(but it's actually a #Japanese bakery) Zaterdag gezicht.
%d bloggers like this: