Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

But Imma be under the mistletoe :)


A feel good song on a rainy evening…

Jadi pengen cepet-cepet natal, jadi pengen jadi ababil lagi terus bisa senyum malu-malu najis sama kecengannya kayak di v-klip ini, dan jadi beneran pengen nemu mistletoe and kiss someone under, nyahahaha…

It’s the most beautiful time of the year
Lights fill the streets spreading so much cheer
I should be playing in the winter snow
But I’mma be under the mistletoe

I don’t want to miss out on the holiday
But I can’t stop staring at your face
I should be playing in the winter snow
But I’mma be under the mistletoe

With you, shawty with you
With you, shawty with you
With you under the mistletoe

Everyone’s gathering around the fire
Chestnuts roasting like it’s hot tonight
I should be chilling with my folks I know
But I’mma be under the mistletoe

Word on the street Santa it’s coming tonight,
Reindeer’s flying to the sky so high
I should be making a list I know
But I’mma be under the mistletoe

With you, shawty with you
With you, shawty with you
With you under the mistletoe
With you, shawty with you
With you, shawty with you
With you under the mistletoe

The Wise men follow the star (wise men follow the star),
The way I follow my heart
And it led me to a miracle.
Don’t you buy me nothing,
’cause I am feeling one thing, your lips on my lips
That’s a very, merry Christmas.

It’s the most beautiful time of the year
Lights through the streets spreading so much cheer
I should be playing in the winter snow
But I’mma be under the mistletoe

I don’t want to miss out on the holiday
But I can’t stop staring at your face
I should be playing in the winter snow
But I’mma be under the mistletoe

With you, shawty with you
With you, shawty with you
With you under the mistletoe
With you, shawty with you
With you, shawty with you
With you under the mistletoe

Kiss me underneath the mistletoe (kiss me underneath the mistletoe),
Show me baby that you love me so
Ohhhh, ohhh, yeahh
Kiss me underneath the mistletoe, oh, whoaaa

Advertisements

5 comments on “But Imma be under the mistletoe :)

  1. Rara
    October 28, 2011

    makasi yah Tep buat mp3nya 😀

  2. kikyyo
    October 29, 2011

    makasiih…enak benerr….

  3. inggit_taktunk
    November 1, 2011

    yop yopp..
    si bocah *eh udah gede yah* ini emang asik2 lagu nyaa,,
    pas banget sama suasana jakarta yg mule ujan ini.. masuk playlist nemenin macet laaah..

    thx teppskaii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on October 28, 2011 by in Teppy's Fave.

Archives

Blog Stats

  • 2,402,561 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,302 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

#coffee, cake, and some downtime. 
#teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #coffeeshopoftheworld #cafeyouneed #coletteandlola #coffeeshopjakarta #SusahSinyalMovie, something to anticipate on December 21st!

Semenjak #NGENEST 2 tahun lalu, salah satu hal yang gue tunggu setiap menuju penghujung tahun adalah karya terbaru @ernestprakasa. And after 2 years of following his work, I've come to the conclusion that albeit he's considerably new in the industry, I think filmmaking is his forte, especially in #comedy genre. Buat gue menulis komedi itu sama sekali nggak gampang, apalagi dituangkan ke bentuk visual. Apa yang kita baca dan apa yang diadegankan gregetnya suka beda. Nah, buat gue Ernest punya kelebihan di situ, bikin script lucu & witty (yg bs lo notice dari dialog dan punchlinenya) yg jg ttp lucu ketika difilmkan 🌠🌠🌠 (maaf ya nest kalo gue sotoy 🤣) Gue suka banget sama @susahsinyalmovie! Jangan tanya bagusan mana sama film-film terdahulu karena menurut gue nggak bisa dibandingin. Sebagai penonton yg (sebenernya) nggak terlalu ekspresif tiap nonton film komedi (biasanya gue cuma nandain mana yg lucu, kurang, dan nggak lucu sama sekali di kepala sembari nonton), tanda bahwa gue suka sama satu film adalah kalo gue bs dg lepas ngakak karena jokes-jokesnya. Daaan ini sering banget terjadi ketika kemaren gue nonton. Pecah! 
Buat gue film ini lucu, menghibur, heartwarming, dekat dg kehidupan masa sekarang, receh, tp sekaligus punya "taste" alias nggak asal jadi, baik dari segi musik, set lokasi, wardrobe, warna filmnya, dan lain-lain. Milih castnya juga OK bgt. FAVORIT: semua scene yang ada Aci, Dodit, dan Asri Welas (nih ibu-ibu kenapa bisa naturally ngehe gini yak 🤣) Congrats & good luck for the umpteenth time, @ernestprakasa & @meiranastasia! You guys really make a great team! Looking forward to the next ones 💋 Come sit with me by the window, tell me how your day has been. ⛰⛰⛰ I love places that open so early! If you're looking for #coffee, #breakfast and some quite time early in the morning in Gunawarman-Senopati, this one opens from 6.30am-10pm. Yay! ☕ 
#teppyscoffeeshoplist #coffeeshopoftheworld #coffeeshop #coffeetime #cafeyouneed #coffeeshopjakarta God zegen je, mijnheer.

#snappingjakarta #bwphoto #bw #bwphotography #photography #candid #humaninterest #citylife
%d bloggers like this: