Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

No more Stephany


‘Cause even if the world turns into an evil for you… I just wanted you to know that you always got me… But you missed all the signs… …and so … Continue reading

October 31, 2011 · Leave a comment

But Imma be under the mistletoe :)


A feel good song on a rainy evening… Jadi pengen cepet-cepet natal, jadi pengen jadi ababil lagi terus bisa senyum malu-malu najis sama kecengannya kayak di v-klip ini, dan jadi … Continue reading

October 28, 2011 · 5 Comments

Yang tersisa dari Jogja…


Empat bulan lalu gue dapet kesempatan ke Jogja dua kali. Seneng banget, soalnya perjalanan pertama waktu itu singkat banget, pergi pagi pulang malem dan cuma kesisa waktu dua jam untuk … Continue reading

October 25, 2011 · 16 Comments

Whooooooooooosaaah!


Pretty peeeeeps! How have you been? I’ve been quite busy these past weeks (and will still be for couple of weeks ahead), but… I have had some fun too, of … Continue reading

October 22, 2011 · 26 Comments

Butterfly


I have learned that beauty Has to flourish in the light Wild horses run unbridled Or their spirit dies You have given me the courage To be all that I … Continue reading

October 21, 2011 · Leave a comment

Pada Satu Waktu


Pada satu waktu Akhirnya kamu sadar ini bukan yang terbaik untukmu Maka buatlah jeda dalam hidup Putar haluan Mungkin kembali ke bentukmu yang dulu Mungkin buat bentukmu yang baru Tapi … Continue reading

October 16, 2011 · 17 Comments

Days at the Office


October 6, 2011 · 7 Comments

Konferensi Berondong Predator Part II


Agak aneh emang sih judulnya… Tapi begitulah kami 😀 Setelah 2 tahun nggak kumpul bareng, akhirnya kami ketemuan lagi. Sayangnya minus Refika. Kalo di ketemuan pertama dulu kita emang beneran … Continue reading

October 4, 2011 · 2 Comments

Internal


Anjing menggonggong… …orang kece berlalu. Karena sebenernya, mau kalian ngomong apapun… CUMA SAYA YANG PALING TAHU 🙂

October 3, 2011 · Leave a comment

Archives

Blog Stats

  • 4,499,661 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 33,060 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter