Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Petjel & Pepes Party


Yang kangen pecel, pada mecel. Yang kangen pepes, pada mepes. Yang kangen ikan asin, pada gragas. Yang kangen ikan asin cuma gue doang, maka… *simpulkan sendiri* =))) Terima kasih untuk … Continue reading

July 24, 2011 · Leave a comment

Madre, a review…


Terus terang, gue nggak pintar mengulas sesuatu, apalagi buku, karena menurut gue hasilnya akan sangat subjektif dan gue selalu ragu apakah ulasan gue bisa sampai ke yang baca sesuai dengan … Continue reading

July 24, 2011 · 1 Comment

The Big Classroom


I started working permanently 3 years ago, during my college period. I remember I was so happy back then, to finally have a job and making my own money. I … Continue reading

July 19, 2011 · 15 Comments

Hey, you!


Source: http://-hunter.tumblr.com/    

July 19, 2011 · Leave a comment

Mars Quotes


“Before, I always thought there was nothing to be terrified of in this world. But ever since I met you, I’ve got a lot of things to be afraid of. … Continue reading

July 18, 2011 · 3 Comments

Long lost friend, Karlina


Karlina dan Stephany. Punya bokap yang kerja di perusahaan yang sama bikin dua anak ini ketemu. Tugas bokap yang berpindah-pindah pun bikin kami ketemu terus dari umur 3 tahun sampe … Continue reading

July 18, 2011 · 17 Comments

Promises


Bukan janji macem-macem, sih. Cuma dua hari lalu, gue dan temen-temen (yang ketemunya lewat blog) mulai ngerasa kalau frekuensi kami ngeblog sudah amat jauh menurun. Ada yang masih konsisten, tapi … Continue reading

July 18, 2011 · 4 Comments

All Your Tomorrows Start Here


“She seems so cool, so focused, so quiet, yet her eyes remain fixed upon the horizon. You think you know all there is to know about her immediately upon meeting … Continue reading

July 17, 2011 · Leave a comment

He couldn’t help it


“And if the man who once upon a time had been a boy who promised he’d never fall in love with another girl as long as he lived kept his … Continue reading

July 17, 2011 · Leave a comment

Hollaaa!


“What I say is, a town isn’t a town without a bookstore. It may call itself a town, but unless it’s got a bookstore it knows it’s not fooling a … Continue reading

July 12, 2011 · Leave a comment

Archives

Blog Stats

  • 4,498,014 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 33,059 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter