Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

=))


“Haters are confused admirers who can’t understand why everybody loves you.”

-Herfiza Novianti-

Because IF, someone really hates someone, they won’t bother to care. Or to STALK, per se. =))))))

*ngikik sampe kiamat*

Advertisements

7 comments on “=))

  1. Rara
    May 22, 2011

    ngakak guling-guling gw ngebacanya tep =))

  2. Mayo
    May 26, 2011

    Uhm, honestly Tep. In my opinion, not caring and hating are two different things.

    When you hate someone, you still care, albeit in a negative manner. You care if said someone is having a bad day, or in a cuter way to say it, having a bad mojo.

    When you just don’t care, it’s like… you don’t even know the guy.

    In essence, from my point of view, not caring is a lot more disturbing than hating.

    But then again, this is just me.

    • unachicadecente
      May 26, 2011

      yes, you’re prolly right πŸ˜‰ anyway it’s just my random rambles
      how are you?!

      • Mayo
        May 27, 2011

        A very heavy rambling πŸ™‚

        I’m fine, thanks for the mail.

        #ahbelagabuledeh #padahalkalokeCondetjugadisapa
        “Eh Yo. Gimane dah kabar lo pren?”

  3. cicianggitha
    June 10, 2011

    hey, ijin nge-quote yah.. ^^

    Thanks, dan salam kenal Teppy..

  4. Pingback: [2011.06.10] today’s thought* «

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 22, 2011 by in Silet, Uncategorized.

Archives

Blog Stats

  • 2,402,559 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,302 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

#coffee, cake, and some downtime. 
#teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #coffeeshopoftheworld #cafeyouneed #coletteandlola #coffeeshopjakarta #SusahSinyalMovie, something to anticipate on December 21st!

Semenjak #NGENEST 2 tahun lalu, salah satu hal yang gue tunggu setiap menuju penghujung tahun adalah karya terbaru @ernestprakasa. And after 2 years of following his work, I've come to the conclusion that albeit he's considerably new in the industry, I think filmmaking is his forte, especially in #comedy genre. Buat gue menulis komedi itu sama sekali nggak gampang, apalagi dituangkan ke bentuk visual. Apa yang kita baca dan apa yang diadegankan gregetnya suka beda. Nah, buat gue Ernest punya kelebihan di situ, bikin script lucu & witty (yg bs lo notice dari dialog dan punchlinenya) yg jg ttp lucu ketika difilmkan 🌠🌠🌠 (maaf ya nest kalo gue sotoy 🀣) Gue suka banget sama @susahsinyalmovie! Jangan tanya bagusan mana sama film-film terdahulu karena menurut gue nggak bisa dibandingin. Sebagai penonton yg (sebenernya) nggak terlalu ekspresif tiap nonton film komedi (biasanya gue cuma nandain mana yg lucu, kurang, dan nggak lucu sama sekali di kepala sembari nonton), tanda bahwa gue suka sama satu film adalah kalo gue bs dg lepas ngakak karena jokes-jokesnya. Daaan ini sering banget terjadi ketika kemaren gue nonton. Pecah! 
Buat gue film ini lucu, menghibur, heartwarming, dekat dg kehidupan masa sekarang, receh, tp sekaligus punya "taste" alias nggak asal jadi, baik dari segi musik, set lokasi, wardrobe, warna filmnya, dan lain-lain. Milih castnya juga OK bgt. FAVORIT: semua scene yang ada Aci, Dodit, dan Asri Welas (nih ibu-ibu kenapa bisa naturally ngehe gini yak 🀣) Congrats & good luck for the umpteenth time, @ernestprakasa & @meiranastasia! You guys really make a great team! Looking forward to the next ones πŸ’‹ Come sit with me by the window, tell me how your day has been. β›°β›°β›° I love places that open so early! If you're looking for #coffee, #breakfast and some quite time early in the morning in Gunawarman-Senopati, this one opens from 6.30am-10pm. Yay! β˜• 
#teppyscoffeeshoplist #coffeeshopoftheworld #coffeeshop #coffeetime #cafeyouneed #coffeeshopjakarta God zegen je, mijnheer.

#snappingjakarta #bwphoto #bw #bwphotography #photography #candid #humaninterest #citylife
%d bloggers like this: