Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

=))


“Haters are confused admirers who can’t understand why everybody loves you.” -Herfiza Novianti- Because IF, someone really hates someone, they won’t bother to care. Or to STALK, per se. =)))))) … Continue reading

May 22, 2011 · 7 Comments

Jadi ya…


Gue nggak sempet-sempet nulis -____- Kerjaan gue lagi padet-padetnya, dan kalau udah di kosan atau weekend, yang gue pikirin cuma baca, nonton dvd, pacaran, dan tidur yang lamaaaaaa banget. Jadilah … Continue reading

May 20, 2011 · Leave a comment

Lunch Date with mijn twinnie Tari – Pacific Place


May 20, 2011 · 2 Comments

Cari apa, kakaaak?


Kemarin sore gue iseng-iseng ngecek menu Search Engine Terms di blog gue ini… Ini gunanya untuk ngeliat, kata-kata apa aja yang orang tulis di search engine, sehingga mereka bisa nyasar … Continue reading

May 2, 2011 · 11 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,609,246 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 36,262 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter