Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

24


My Dad and approximately 23/24 years ago.

He was the first one who called me last midnite, so this photo came as a remembrance 😀

Been 24 years I’m in this world now!

I should thank the Man above for his endless blessings and for how far He got me…

And thank you loved ones for the warm wishes. You’ve all made my day!

Love,

Teppy

Advertisements

24 comments on “24

  1. cimoeng
    April 18, 2011

    Happy B’day Kak Teppyyy…
    Wish u all the greatest things from our Boss Up There yaah…
    Sukses tuk stiap rencana2 ke depan…

    Cheers,
    -Paula- 🙂

  2. Rita
    April 18, 2011

    Happy b’day! 🙂

  3. Teppi
    April 18, 2011

    happpy bday neng teppy… semoga banyak dilimpahi berkat ya..

    btw, yg coffeeshop semi-library itu, ternyata bukan yg di samping frankfurter, tapi lebih sono dikit lagi, di deket limelight karaoke.. hihihi

    GBU!

  4. unee
    April 18, 2011

    Teppy!
    Happy birthday, again.
    Dan itu fotonya unyuuu benjets!
    Tapi tolong ya, bagian, ” Yes, I’m half black ” – nya.
    HAHAHAHA.
    Enjoy your 24, darling.
    *hugs and kisses*

    • unachicadecente
      April 19, 2011

      hahahahhaha… ampe gue apus noh 😛

      makasih banyak ya neng unee 🙂 *mwaaaaks*

  5. Fadjar
    April 18, 2011

    hepi b’day mbak.. wish u all de best…

  6. PoppieS
    April 19, 2011

    beyond sweet tessyyy! :’)

  7. peachmargarita
    April 19, 2011

    Py entah napa gue berpikir bahwa bokap loe MIRIP Victor yah? 😀

    HBD!

  8. Lady in Red
    April 19, 2011

    Hey non, Happy Birthday ya. 24? Duh muda amat :). Keep pursuing your dreams, find something you’re truly passionate about, and stick to it. That’s how you’ll make a fulfilling life, no matter what circumstances you’re in… 🙂

  9. Sonia
    April 19, 2011

    Dirgahayu!
    Lanjutkan ngeblognya~ Siapa tau nanti bisa dijadiin buku juga 😀
    All the best ya!

  10. art8amby
    April 20, 2011

    Jeung Teppy happy birthday yaaa!!!! Semoga penjang umur murah rejeki cepet kepelaminan #eh dan semua yang baik buat mbaknyaaaa #kecup dan jangan tabok saya yaa karna sering manggil mbaknya walau hanya via twitter dan komen2 di blog #eaaaa

    Have a rockin’ year mbaknyaaaa!!! #teteup :))

    • unachicadecente
      April 28, 2011

      AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN! makasih banyak yaaaaaaaa! lu sering manggil dan sering lindes pake bajaj =)))

  11. ana
    April 20, 2011

    happy belated birthday teppy!!

    *kadoin sekotak bakpia*

  12. Aulia Rahman
    April 21, 2011

    Happy belated birthday. 🙂

    *reader*

  13. ana
    April 25, 2011

    happy belated birthday teppy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 18, 2011 by in Authentic Teppy.

Archives

Blog Stats

  • 2,196,616 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,630 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

"I'm holding on... Why is everything so heavy?" What is Linkin Park without your voice? Rest in peace, my teenage idol. 💔 #RIPChester Highlights from #LINEConcert2017 PressCon last night, introducing #MusikAsikCaraLINE. Follow official acc mereka di #LINE: Line Concert, dan tungguin #LINEConcert di kotamu 😃 Konser pertama akan diadakan 8 Sept nanti di #Surabaya dg line up @isyanasarasvati, @glennfredly309, @tulusm, & @sheilaon7. More artists and cities will be announced soon 👊
PS. Thank you for the super cute merchandises, @line.indo! ❤❤❤ #LINEConcertxSurabaya "Meet (10) Solo Female Travelers" on CLEO Indonesia July 2017 - CLEO Travel Guide ❤😊 Thank you, @cleo_ind! #CLEO #cleoindonesia #travel Kalo denger kata #LiveWell (yg jg salah satu pilar @dbsbankid), gue jd inget, sampe skrg setiap lagi penat/stress, gue selalu berkhayal untuk terbang ke tempat di mana sahabat gue tinggal: Balian, Tabanan, Bali Barat, sekitar 2 jam dari Denpasar. Rumahnya menghadap tebing dan laut, nyambung dg garis pantai Balian, salah satu pantai berpasir hitam yg jd tujuan para surfer dunia di #Bali. Biasanya kalo lagi di sini gue menyempatkan untuk lari pagi/sore, jalan sore sambil dengerin musik dan nungguin sunset, duduk ngelamun ngeliatin laut atau ngobrol ngalor ngidul sama sahabat gue. Serasa milik pribadi karena pantainya nggak begitu rame. And the sunset is just majestic. 2-3 hari menyepi di sini udah cukup banget, langsung refreshed :D Foto dan video ini diambil Juni 2015 lalu, waktu sahabat gue nikah di sini. 😍 #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel an affirmation. #rupikaur Where to find mie ayam and a dragon in #Adelaide: a visual guideline. 
#australia
%d bloggers like this: