Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

24


My Dad and approximately 23/24 years ago.

He was the first one who called me last midnite, so this photo came as a remembrance 😀

Been 24 years I’m in this world now!

I should thank the Man above for his endless blessings and for how far He got me…

And thank you loved ones for the warm wishes. You’ve all made my day!

Love,

Teppy

Advertisements

24 comments on “24

  1. cimoeng
    April 18, 2011

    Happy B’day Kak Teppyyy…
    Wish u all the greatest things from our Boss Up There yaah…
    Sukses tuk stiap rencana2 ke depan…

    Cheers,
    -Paula- 🙂

  2. Rita
    April 18, 2011

    Happy b’day! 🙂

  3. Teppi
    April 18, 2011

    happpy bday neng teppy… semoga banyak dilimpahi berkat ya..

    btw, yg coffeeshop semi-library itu, ternyata bukan yg di samping frankfurter, tapi lebih sono dikit lagi, di deket limelight karaoke.. hihihi

    GBU!

  4. unee
    April 18, 2011

    Teppy!
    Happy birthday, again.
    Dan itu fotonya unyuuu benjets!
    Tapi tolong ya, bagian, ” Yes, I’m half black ” – nya.
    HAHAHAHA.
    Enjoy your 24, darling.
    *hugs and kisses*

    • unachicadecente
      April 19, 2011

      hahahahhaha… ampe gue apus noh 😛

      makasih banyak ya neng unee 🙂 *mwaaaaks*

  5. Fadjar
    April 18, 2011

    hepi b’day mbak.. wish u all de best…

  6. PoppieS
    April 19, 2011

    beyond sweet tessyyy! :’)

  7. peachmargarita
    April 19, 2011

    Py entah napa gue berpikir bahwa bokap loe MIRIP Victor yah? 😀

    HBD!

  8. Lady in Red
    April 19, 2011

    Hey non, Happy Birthday ya. 24? Duh muda amat :). Keep pursuing your dreams, find something you’re truly passionate about, and stick to it. That’s how you’ll make a fulfilling life, no matter what circumstances you’re in… 🙂

  9. Sonia
    April 19, 2011

    Dirgahayu!
    Lanjutkan ngeblognya~ Siapa tau nanti bisa dijadiin buku juga 😀
    All the best ya!

  10. art8amby
    April 20, 2011

    Jeung Teppy happy birthday yaaa!!!! Semoga penjang umur murah rejeki cepet kepelaminan #eh dan semua yang baik buat mbaknyaaaa #kecup dan jangan tabok saya yaa karna sering manggil mbaknya walau hanya via twitter dan komen2 di blog #eaaaa

    Have a rockin’ year mbaknyaaaa!!! #teteup :))

    • unachicadecente
      April 28, 2011

      AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN! makasih banyak yaaaaaaaa! lu sering manggil dan sering lindes pake bajaj =)))

  11. ana
    April 20, 2011

    happy belated birthday teppy!!

    *kadoin sekotak bakpia*

  12. Aulia Rahman
    April 21, 2011

    Happy belated birthday. 🙂

    *reader*

  13. ana
    April 25, 2011

    happy belated birthday teppy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 18, 2011 by in Authentic Teppy.

Archives

Blog Stats

  • 2,402,559 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,302 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

#coffee, cake, and some downtime. 
#teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #coffeeshopoftheworld #cafeyouneed #coletteandlola #coffeeshopjakarta #SusahSinyalMovie, something to anticipate on December 21st!

Semenjak #NGENEST 2 tahun lalu, salah satu hal yang gue tunggu setiap menuju penghujung tahun adalah karya terbaru @ernestprakasa. And after 2 years of following his work, I've come to the conclusion that albeit he's considerably new in the industry, I think filmmaking is his forte, especially in #comedy genre. Buat gue menulis komedi itu sama sekali nggak gampang, apalagi dituangkan ke bentuk visual. Apa yang kita baca dan apa yang diadegankan gregetnya suka beda. Nah, buat gue Ernest punya kelebihan di situ, bikin script lucu & witty (yg bs lo notice dari dialog dan punchlinenya) yg jg ttp lucu ketika difilmkan 🌠🌠🌠 (maaf ya nest kalo gue sotoy 🤣) Gue suka banget sama @susahsinyalmovie! Jangan tanya bagusan mana sama film-film terdahulu karena menurut gue nggak bisa dibandingin. Sebagai penonton yg (sebenernya) nggak terlalu ekspresif tiap nonton film komedi (biasanya gue cuma nandain mana yg lucu, kurang, dan nggak lucu sama sekali di kepala sembari nonton), tanda bahwa gue suka sama satu film adalah kalo gue bs dg lepas ngakak karena jokes-jokesnya. Daaan ini sering banget terjadi ketika kemaren gue nonton. Pecah! 
Buat gue film ini lucu, menghibur, heartwarming, dekat dg kehidupan masa sekarang, receh, tp sekaligus punya "taste" alias nggak asal jadi, baik dari segi musik, set lokasi, wardrobe, warna filmnya, dan lain-lain. Milih castnya juga OK bgt. FAVORIT: semua scene yang ada Aci, Dodit, dan Asri Welas (nih ibu-ibu kenapa bisa naturally ngehe gini yak 🤣) Congrats & good luck for the umpteenth time, @ernestprakasa & @meiranastasia! You guys really make a great team! Looking forward to the next ones 💋 Come sit with me by the window, tell me how your day has been. ⛰⛰⛰ I love places that open so early! If you're looking for #coffee, #breakfast and some quite time early in the morning in Gunawarman-Senopati, this one opens from 6.30am-10pm. Yay! ☕ 
#teppyscoffeeshoplist #coffeeshopoftheworld #coffeeshop #coffeetime #cafeyouneed #coffeeshopjakarta God zegen je, mijnheer.

#snappingjakarta #bwphoto #bw #bwphotography #photography #candid #humaninterest #citylife
%d bloggers like this: