Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Old Town!


 


On our way to Kota Tua (this was actually quite near) we snapped this old hotel

Museum Bank Mandiri


Yaaang artinyaaa: “Banking Department”

*Buku Besar (Grootboek) untu mencatat laporan keuangan, ukurannya 67 x 54 x 13 cm. Yang ada orang malah males nulis ini mah…*

*Mesin tik segede dosa*

*Ini sumpah serem pas berdiri di belakang patung ini*

*Ibu mau ngantri apa mau nari?*

*Kalkulator Manual*

*pintu ke ruangan penyimpanan emas, guede bener…*

*mmm… sebenernya gue lupa ini buat apaan, mwahaha*

*pringisi meneer…*

*duit-duit lama*


Museum Fatahillah

Advertisements

4 comments on “Old Town!

  1. Aulia Rahman
    April 13, 2011

    Sortir spot-spot kece-nya dahsyat, nggak kebayang aslinya yang katanya jorok itu. šŸ˜€

    Mungkin bisa ditampilin juga foto-foto ‘jorok’ itu, tapi pake mode hide, jadi yang pengen ngeliat bs klik saja, *halah ribet* šŸ˜€

    • unachicadecente
      April 15, 2011

      hahahaha… mendingan yang jorok2 itu gak usah diabadikan sama sekali deh -_-“

  2. yoreney
    April 15, 2011

    eh jangan hina hotel metropole ciiinnn… jelek2 gitu di dalem situ ada restonya, dan tiap minggu pagi dese jualan dimsum yang ENAAAAKKKK. at least dulu sih gw langganan ya. baru pindah setelah kalo ke sana macet dan parkir susah.

  3. Pingback: Museum Bank Indonesia | Teppy & Her Other Side

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 12, 2011 by in Jalan-Jalan, Review.

Archives

Blog Stats

  • 2,226,619 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,762 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Love this creamy #coffee from @duacoffe! Kenapa #kopikedua? Katanya #karenayangpertamatetapkamu 
Okesip. (Ini beneran #hashtag-nya mereka ya, bukan beta lg ngegombal šŸ˜‚šŸ¤£) #momenberdua #duacoffee #duacipete #Coffee needs improvement (my #latte was too watery for my liking), but the place is nice. Love the murals. #teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #coffeeshopcorners #coffeeshopoftheworld #coffeetime #koffietijd #cikarang duo tembem šŸ˜ŒšŸ‘Æ#bff no trust issue with this one. ā˜•
#teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #coffeeshopcorner #coffeetime #coffeeshopoftheworld #coffee šŸŒ³šŸƒšŸŒ³šŸƒ main-main. #bw #bw_photography
%d bloggers like this: