Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Every 19th of March


We used to have a family dinner in a restaurant when we were kids.

When we got bigger it then altered to a simple yet nice a family dinner at home.

And now that we’re three adults, we’re having your birthday over a phonecall, separated by miles and 15 months away of not seeing you.

But still…

Happy 61st birthday, Dad.

I miss you.

I love you.

And despite everything, still I wish I could give you the world.

Hope to see you home soon.

Sent from Steph’s Pinkberry

Advertisements

8 comments on “Every 19th of March

  1. archer
    March 19, 2011

    happy birthday juga ya bwt daddy mu.. semoga cepet pulang 🙂

  2. Ibeth
    March 21, 2011

    Happy Birthday, Oom!
    Sehat & bahagia selalu yaaaaa, penuh berkah hari2nya.

  3. nadZ
    March 21, 2011

    Baru bacaaa, selamat ulang tahun, Om. Semoga sehat, selalu dikaruniai kebahagiaan bersama keluarga kapanpun dan dimanapun, amiin. 🙂

  4. PoppieS
    March 21, 2011

    Selamat ulang tahun Oom.. Sehat dan bahagia selalu. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 18, 2011 by in Family.

Archives

Blog Stats

  • 2,196,616 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,630 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

"I'm holding on... Why is everything so heavy?" What is Linkin Park without your voice? Rest in peace, my teenage idol. 💔 #RIPChester Highlights from #LINEConcert2017 PressCon last night, introducing #MusikAsikCaraLINE. Follow official acc mereka di #LINE: Line Concert, dan tungguin #LINEConcert di kotamu 😃 Konser pertama akan diadakan 8 Sept nanti di #Surabaya dg line up @isyanasarasvati, @glennfredly309, @tulusm, & @sheilaon7. More artists and cities will be announced soon 👊
PS. Thank you for the super cute merchandises, @line.indo! ❤❤❤ #LINEConcertxSurabaya "Meet (10) Solo Female Travelers" on CLEO Indonesia July 2017 - CLEO Travel Guide ❤😊 Thank you, @cleo_ind! #CLEO #cleoindonesia #travel Kalo denger kata #LiveWell (yg jg salah satu pilar @dbsbankid), gue jd inget, sampe skrg setiap lagi penat/stress, gue selalu berkhayal untuk terbang ke tempat di mana sahabat gue tinggal: Balian, Tabanan, Bali Barat, sekitar 2 jam dari Denpasar. Rumahnya menghadap tebing dan laut, nyambung dg garis pantai Balian, salah satu pantai berpasir hitam yg jd tujuan para surfer dunia di #Bali. Biasanya kalo lagi di sini gue menyempatkan untuk lari pagi/sore, jalan sore sambil dengerin musik dan nungguin sunset, duduk ngelamun ngeliatin laut atau ngobrol ngalor ngidul sama sahabat gue. Serasa milik pribadi karena pantainya nggak begitu rame. And the sunset is just majestic. 2-3 hari menyepi di sini udah cukup banget, langsung refreshed :D Foto dan video ini diambil Juni 2015 lalu, waktu sahabat gue nikah di sini. 😍 #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel an affirmation. #rupikaur Where to find mie ayam and a dragon in #Adelaide: a visual guideline. 
#australia
%d bloggers like this: