Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

My Sister’s Questionnaire


Hi pretty peeps!

Gue mau minta tolong bagi yang sempet, ini ada kuesioner adek gue, Donna. Dia mahasiswi jurusan DKV yang lagi ngerjain tugas akhir. Would be great if you can participate in this survey.

Terima kasih ya! 😀

Link: http://bit.ly/gHYChu

Advertisements

2 comments on “My Sister’s Questionnaire

  1. Martina
    March 1, 2011

    Done! 🙂

    Baru tau adek lo anak DKV… Pantes foto dan karyanya bagus2 🙂

    Gw inget dulu di blog lo yg lama, lo posting gambar cover novel yg dibikin Donna. Maybe itu buat lucu2an aja, ga beneran ada novelnya… tapi kueren teh covernya, teenlit banget ^^

    • unachicadecente
      March 1, 2011

      wahhhh, masih inget aja! makasih udah ngisi yah, nanti gue kasih tau dia 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 1, 2011 by in Uncategorized.

Archives

Blog Stats

  • 2,226,619 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,762 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Love this creamy #coffee from @duacoffe! Kenapa #kopikedua? Katanya #karenayangpertamatetapkamu 
Okesip. (Ini beneran #hashtag-nya mereka ya, bukan beta lg ngegombal 😂🤣) #momenberdua #duacoffee #duacipete #Coffee needs improvement (my #latte was too watery for my liking), but the place is nice. Love the murals. #teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #coffeeshopcorners #coffeeshopoftheworld #coffeetime #koffietijd #cikarang duo tembem 😌👯#bff no trust issue with this one. ☕
#teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #coffeeshopcorner #coffeetime #coffeeshopoftheworld #coffee 🌳🍃🌳🍃 main-main. #bw #bw_photography
%d bloggers like this: