Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

My Sister’s Questionnaire

Hi pretty peeps!

Gue mau minta tolong bagi yang sempet, ini ada kuesioner adek gue, Donna. Dia mahasiswi jurusan DKV yang lagi ngerjain tugas akhir. Would be great if you can participate in this survey.

Terima kasih ya! 😀

Link: http://bit.ly/gHYChu


2 comments on “My Sister’s Questionnaire

  1. Martina
    March 1, 2011

    Done! 🙂

    Baru tau adek lo anak DKV… Pantes foto dan karyanya bagus2 🙂

    Gw inget dulu di blog lo yg lama, lo posting gambar cover novel yg dibikin Donna. Maybe itu buat lucu2an aja, ga beneran ada novelnya… tapi kueren teh covernya, teenlit banget ^^

    • unachicadecente
      March 1, 2011

      wahhhh, masih inget aja! makasih udah ngisi yah, nanti gue kasih tau dia 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


This entry was posted on March 1, 2011 by in Uncategorized.


Blog Stats

  • 3,739,866 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 21,842 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter


There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: