Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Bule Juga Manusia by Richard Miles


Heyho, pretty peeps!

Just a quick note:

One of my best friends has just published his book. Yeap, meet Richard Miles, my fellow from the land down under, Australia. Gue udah kenal cukup lama dari masa-masa dia baru dikenalin di blognya Raditya Dika, jauh sebelum dia mulai ngeblog dan ketika penampakannya masih kayak Borat 😀

And just as I predicted, he finally made his own blog and even his own book now! All full in Indonesian. Bahasa Indonesianya emang di atas rata-rata bule lainnya, udah expert abis karena bahasa gaul pun dia bisa. Wait, bahkan nyanyiin ulang lagunya Merry Geboy pun bisa! Dan dari situlah dia belajar kata “semok”… (I think you owe her, Gebs)

Anyhoo, kalo penasaran sama si Merry Geboy, lo cari deh tuh di Youtube. Dulu banget pernah gue ceritain di blog gue yang lama, abis gue tonton klip dia manggung, gue langsung cuci mata pake water bor *_*

Ya udin sekian promosi dari saya…

Nama buku: “Bule Juga Manusia”

Penulis: Bule Sarap, Richard Miles a.k.a Geboy

Blog: http://bulengehe.blogdetik.com/

Penerbit: Bukune

Harga: Rp 25.000

dan kayaknya udah tersebar di Gramedia mana-mana deh…

Get it while it’s hot people!

‘Cause it’s as hot as the one writing this post! *dibakar massa*

Buat lo Gebs, sukses selalu ya untuk buku ini dan project-project lo ke depannya 😀

Semoga suatu saat gantian lu yang nulis ini buat buku gue.

AMIN YA TUHAAAN. #doasujud #nggakbangun-bangun

Happy reading pretty people! 😉

Cheers!

Advertisements

13 comments on “Bule Juga Manusia by Richard Miles

  1. adhie
    December 3, 2010

    wah..nais inpoh neh…

  2. inten
    December 3, 2010

    Ntar pulang kerja mampir gramedia..
    Aku gak kenal Richar tadi selallu ngakak baca blognya dia

  3. Richard
    December 14, 2010

    WHERE IS YOUUUUUR BOOK?!! : D

    Ayo jangan mau kalah sama Ondry hahahaha

    • unachicadecente
      December 14, 2010

      amiiiiiin, you’ll be the first person I tell about should my book comes up *amiiiin*

  4. sheila wirawan
    August 9, 2011

    sheila wirawan

    buku nya lucu..heheheehe…good job bro….fb nya apa ya?..

  5. sheilawirawansurya
    August 9, 2011

    bikin lagi dunk buku nya…

  6. wini
    August 20, 2011

    emang ngehe abis nich bule,,ada2 aja yang bikin perut gue mules baca bukunya,,,,,

  7. Steffany
    September 23, 2011

    Mr Richard aku anak SMA satya wacana,Steffany Husodo 🙂

  8. ghufron
    December 23, 2011

    jarang banget ada bule macam ini 🙂 sering sering bikin buku ya.. MR.MAS.Ricard 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 3, 2010 by in Rekomendasi.

Archives

Blog Stats

  • 2,387,198 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,292 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Pertolongan pertama pada banyaknya deadline 🙃🙃🙃 #teppyscoffeeshoplist #coffeetime #coffeeshop Sisters through thick and thin. Literally, and figuratively 🤣 #since2004 Here's wishing you a good #Saturday :)
Great (and cute) #coffee by the way, @thewestinjakarta ❤

#teppyscoffeeshoplist #coffeetime #coffeecup From the 52nd. #jakarta #westin current alternate universe. #bali #travel missing the cliff, the sea, the beers, and the company. #bali #balian
%d bloggers like this: