Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

(I wish it was) My Milo


Nggak tau kenapa gue sukaaa banget liatin foto ini… one of the sweetest dogs I have ever met. Berasa disayang aja gitu sama anjing ini. Pengen gue peluk sampe remuk … Continue reading

November 29, 2010 · 2 Comments

Diana Rikasari: We Are Who We Are


Hey pretty peeps, gue mau bagi tulisan ini yang gue baca tadi. I love it so much that I feel the need to share it. Enjoy 😉   Someone from … Continue reading

November 29, 2010 · 1 Comment

Josephine, Josepha, Joseph


Iseng-iseng… ’cause I miss home and my bro’ and sis’…  

November 26, 2010 · Leave a comment

True Dat!


“Cewek cantik itu banyak, cewek menarik itu langka.” -@arhcamt (via Twitter) Sent from my BlackBerry®

November 20, 2010 · 2 Comments

Jaman Sekolah [Part I]


Hey there, pretty people! Kemaren-kemaren ini gue sempet keingetan sama jaman-jaman gue sekolah dulu (SMP & SMA) di mana gue masih berbentuk sangat cupu… Jaman-jaman nggak ada beban kecuali mikirin … Continue reading

November 18, 2010 · 10 Comments

Teps & Insanity


Source: http://www.sayingimages.tumblr.com

November 16, 2010 · 2 Comments

Pretty Girl Rock


Tadi pagi gue berangkat ke kantor sambil seperti biasa, dengerin lagu di iPod. And it randomly selected Keri Hilson’s “Pretty Girl Rock”, and I can say, it boosted up my … Continue reading

November 16, 2010 · 4 Comments

Aryan’s Birthday Lunch


7 November 2010 Sometimes, you need crazy people to keep you sane. Lucky I bumped into these guys. My second family 😀 Dari dunia maya, jadi keluarga 😀 Some might … Continue reading

November 15, 2010 · 5 Comments

14 November, 2010 00:15


Even those without blood relation can be so intuitive about you. This is the reason why I have so much faith in friendship. And worry not my friend, the universe … Continue reading

November 14, 2010 · Leave a comment

Hobah Reunited


Caelah sedep bener judulnye… Akhirnya setelah berbulan-bulan nggak ketemu secara lengkap, kami para perempuan-perempuan toa ini berkumpul kembali 😀 Walaupun ada yang datang belakangan, nggak ngurangin senengnya udah bisa ngelepas … Continue reading

November 11, 2010 · 2 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,501,248 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 33,060 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter