Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Here’s to You


Sweety, worry not. Know that it is okay to be human and to grieve over things your heart can’t bear in whatever way you might like. But like any adults … Continue reading

July 24, 2016 · 4 Comments

For the Love of Milk Tea: KIYORA Strawberry & Hazelnut


Walaupun jarang makan dan minuman manis, tapi gue suka banget sama milk tea. Thai Ice Tea, teh tarik, bubble tea, you name it. Buat gue minuman-minuman manis mengandung susu ini … Continue reading

July 19, 2016 · 3 Comments

All the Good Things in Life – List #2


A follow up list on this one. 1. Finishing a good book  2. Kiss on my shoulder – my ultimate favorite. 3. To fall asleep 4. Morning walk around my … Continue reading

July 12, 2016 · 7 Comments

Guardian Angels


As cruel as it can get, life always has a way to protect you, making sure you don’t take more than you can handle. As independent as I’ve seemingly become, … Continue reading

July 9, 2016 · Leave a comment

COFFEE SHOP: Bring Your Dogs and Have a Cuppa at Caswell’s Coffee!


Kalau kalian punya anjing dan suka bingung harus ajak mereka jalan-jalan ke mana, atau… pengen ngopi sambil bawa anjing kalian main? Ada satu coffee shop di Ampera (Kemang sonoan) yang … Continue reading

June 24, 2016 · Leave a comment

COFFEE SHOP: Saturday at Mister Sunday


Di mana ada coffee shop baru, di situ ada gue… kecuali tempatnya jauh.😆 Nggak deng, yang jauh juga suka gue datengin, kok. Tapi kalau ada yang deket banget dari kosan, … Continue reading

June 24, 2016 · Leave a comment

TRAVEL: Goin’ Solo to Hong Kong Disneyland


Tahun 2015 menandai pertama kalinya gue jalan-jalan ke Hong Kong. Karena baru pertama kali, jadi gue memutuskan mengambil satu hari dalam seminggu perjalanan gue untuk mampir ke Hong Kong Disneyland. Sebenernya … Continue reading

June 24, 2016 · 9 Comments

TRAVEL: Kenapa Kamu Harus ke Manulalu?


Seumur hidup, gue belum pernah ngerasain bangun pagi, sarapan, dan males-malesan dengan pemandangan gunung, lautan awan, pepohonan hijau di depan mata, PLUS udara yang super bersih… sampe April 2015 lalu. … Continue reading

June 22, 2016 · 9 Comments

TRAVEL: Cerita dari Madrid – Part 2


Di bagian kedua ini, highlight utamanya adalah tour ke stadionnya Real Madrid (Estadio Santiago Bernabeu)  yang museumnya keren banget itu dan mampir ngecek properti akik yang udah lama akik sewain … Continue reading

June 17, 2016 · 1 Comment

TRAVEL: Cerita dari Madrid – Part 1


Sebelum tahun ini berganti lagi dan cerita-cerita traveling gue yang lalu mengendap semakin dalem, lebih baik gue mulai mecut diri lagi untuk nulis ceritanya di blog. Kali ini gue mau … Continue reading

June 17, 2016 · Leave a comment

Archives

Blog Stats

  • 1,963,249 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,538 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

#Comms team ❤ Separation anxiety 😞 Calling all #swatch and candy #color lovers. 🙋 #Watch by: @inswatchgram

#swatchindonesia SG reunion, sorta. @lucasaurwein #jakarta #skyline
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 7,538 other followers