Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Tsk.


The world is full of irresponsible, neglecting, indecisive men, and you question us for being picky. The world is full of selfish, gold-digging, shallow-thinking women, and you question the men … Continue reading

August 21, 2016

Monokrom


Di mana pun kalian berada Kukirimkan terima kasih Untuk warna dalam hidupku Dan banyak kenangan indah Kau melukis aku Kita tak pernah tahu Berapa lama kita diberi waktu Jika aku … Continue reading

August 16, 2016 · Leave a comment

COFFEE SHOP: Chief Barbershop & Coffee


Hai semua! Gue baru nemuin coffee shop lagi nih di Senopati, tepatnya di Jl. Ciragil 1 No. 11. Yang nyenengin tentunya karena tempatnya deket dari kosan, jadi gue tinggal jalan … Continue reading

August 15, 2016 · Leave a comment

Wawancaur: The Freaky Teppy


Originally posted on saputraroy.com:
Rejeki bisa datang dari mana aja,Β salah satunya dengan menjadi buzzer diΒ social media. Bukan hanya via Twitter atau Instagram, blog pun masih punya penikmat setianya sehingga…

August 11, 2016 · Leave a comment

9 Tahun Ngeblog!


Gara-gara ngebales e-mail temen gue soal blogging tadi sore, gue jadi ngeh kalo ternyata tepat hari ini gue udah SEMBILAN tahun ngeblog! Omg that’s a long time. Kalau blog gue … Continue reading

August 9, 2016 · 17 Comments

MUSIC I LOVE: Tulus – Ruang Sendiri


Baru tadi siang denger lagu Tulus yang baru. Nggak salah emang deh ngefans ama ni orang. Sukaaa banget sama melodi dan liriknya. Reminds me of my life, heheπŸ˜€ Have a … Continue reading

July 29, 2016 · 1 Comment

Here’s to You


Sweety, worry not. Know that it is okay to be human and to grieve over things your heart can’t bear in whatever way you might like. But like any adults … Continue reading

July 24, 2016 · 8 Comments

For the Love of Milk Tea: KIYORA Strawberry & Hazelnut


Walaupun jarang makan dan minuman manis, tapi gue suka banget sama milk tea. Thai Ice Tea, teh tarik, bubble tea, you name it. Buat gue minuman-minuman manis mengandung susu ini … Continue reading

July 19, 2016 · 3 Comments

All the Good Things in Life – List #2


A follow up list on this one. 1. Finishing a good bookΒ  2. Kiss on my shoulder – my ultimate favorite. 3. To fall asleep 4. Morning walk around my … Continue reading

July 12, 2016 · 7 Comments

Guardian Angels


As cruel as it can get, life always has a way to protect you, making sure you don’t take more than you can handle. As independent as I’ve seemingly become, … Continue reading

July 9, 2016 · Leave a comment

Archives

Blog Stats

  • 1,986,565 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,584 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

πŸƒπŸƒπŸƒ #teppyscoffeeshoplist #bandung For the love of #Indomie goreng, babi panggang, and sambal! (yang ini dabu-dabu, tadi gue makan yg matah πŸ™Œ) Photo by: @pashatama 🍸🍸🍸 #friday Sesakit-sakitnya patah hati, daripada ditangisin, lebih baik diduitin. #2ndbook #writingprogress #drafting #payday celebration drink = an overpriced american #coffee that doesn't taste like one. Sweetened my day tho πŸ™Œ 🌞🌞🌞 #barcelona #lasagradafamilia #spain #tbt
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 7,584 other followers