Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Writing as a Profession


Selasa, 22 Maret 2011 lalu, gue dan The Nyinyirs juga temen-temen di ranah twitter ikutan interactive discussion di @america, Pacific Place. Topiknya adalah: Writing as a profession dengan pembicara mbak … Continue reading

March 25, 2011 · 22 Comments

Labels


I have tattoos, so I’m a trouble maker. I have curves, so I’m fat. If I wear makeup, I’m fake. If I say what I think, I’m a bitch. If … Continue reading

March 24, 2011 · Leave a comment

Glee!


Tahun lalu, gue iseng beli 1 keping DVD serial ini, waktu itu gue nggak tau apa-apa soal Glee, baru denger doang. Out of curiosity, akhirnya gue tonton. Sepuluh menit setelah … Continue reading

March 21, 2011 · 4 Comments

Every 19th of March


We used to have a family dinner in a restaurant when we were kids. When we got bigger it then altered to a simple yet nice a family dinner at … Continue reading

March 18, 2011 · 8 Comments

Brother & Sister 2.0


As now each part of my core family lives by themselves, us kids in Jakarta, mom in Kalimantan, and Dad in Flores, cellphone really comes in handy in keeping our … Continue reading

March 17, 2011 · 4 Comments

Batik Drupadi


Jadi… Gue beli batik lagi dong, dong, dong… Agak susah menahan nafsu belanja kalo yang jualan mejanya deket bener ama gue. #bangkrut Karena gue males ngukur-ngukur, jadi gue beli yang … Continue reading

March 15, 2011 · 4 Comments

Ketemuan Sana-Sini & Printilan Baru


Heyho! Just  some kinda random updates (but Imma write you another long one in a day or two :D) Minggu lalu sempet ketemuan sama si bumil Chacha setelah 4 bulan … Continue reading

March 9, 2011 · 24 Comments

Aaaaaaaaaaaaaaaaa


Ini lucu sekaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

March 7, 2011 · 2 Comments

My Sister’s Questionnaire


Hi pretty peeps! Gue mau minta tolong bagi yang sempet, ini ada kuesioner adek gue, Donna. Dia mahasiswi jurusan DKV yang lagi ngerjain tugas akhir. Would be great if you … Continue reading

March 1, 2011 · 2 Comments

Reklame Tempoe Doeloe


Tahun lalu gue sempet ngunjungin stand bazaar barang-barang kuno di Citywalk. Di antara semua barang yang dijual, beberapa di antaranya adalah poster-poster iklan tempo dulu yang bisa dibilang… mmm… agak … Continue reading

March 1, 2011 · 19 Comments

Archives

Blog Stats

  • 1,693,741 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,815 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

and another magical day... #travel #Maldives magical day #pinkbeach #komodo #Flores #travel Taco Local night #housemates #TheFreakyTeppy in front of Dewi Kwan Im statue, Kek Lo Si temple, #Penang, #Malaysia

Thank you so much for the picture, @punyadeedee 😘😘😘 #TheFreakyTeppy at Canterbury #Museum, #Christchurch, #NZ

Thank you so much @ardeliagunawan 😘😘😘 #TheFreakyTeppy at Tegalalang rice field, #Bali ❤

Thank you, @pinonyuu 😘
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 6,815 other followers