Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Apa Gaya Traveling Kamu (Saat Ini)?


Gue baru aja pulang tidak dari jalan-jlan di Hongkong selama 6tahun, dan dalm masa-masa traveling sendirian itu, gue jadi semakin sadar akan gaya travelin gue saaat ini. Ada yang masih … Continue reading

March 26, 2015 · 15 Comments

A Lovely Dining Experience at Buzz Restaurant – ALILA Jakarta


About a week ago, I had the pleasure to dine together with fellow bloggers at Buzz Alila Jakarta. The hotel’s restaurant has just recently headed by a new Executive Chef … Continue reading

March 22, 2015 · Leave a comment

MALAYSIA: Jajan di Jalan Alor, Kuala Lumpur


Januari lalu gue sempet ke KL beberapa hari sama Ibeth. Nah, berhubung yang jalan-jalan ini tukang makan, maka di mana orang bilang banyak makanan enak, di situlah kami berada, walopun … Continue reading

March 11, 2015 · 12 Comments

BANGKOK: An Evening at Gramercy Park


In December 2014 I had the pleasure to make a second visit to one of my favorite cities in Asia, Bangkok, thanks to CIMB Niaga’s #HolidayOnUs! :D Now, every time I … Continue reading

March 11, 2015 · 1 Comment

HANG OUT: Santai Sore di La Vue, The Hermitage


Buat yang doyan nongkrong di rooftop lounge, minggu lalu gue baru nyobain salah satu rooftop lounge kece di bilangan Jakarta Pusat, tepatnya di hotel The Hermitage, Menteng. Lokasi hotelnya sendiri … Continue reading

March 10, 2015 · 7 Comments

FEATURED: “30 Under 30″ CLEO Indonesia March 2015


Really happy and honored to be featured on CLEO Indonesia’s “30 Under 30 – Young, Passionate, Successful Women” March 2015 along with 29 other amazing women. Makes me even more … Continue reading

March 9, 2015 · 13 Comments

EATING OUT: Tokyo Cuisine Experience at Kamiya, JS Luwansa Hotel!


Hai pencinta masakan Jepang! Ada restoran baru lagi nih di Jakarta. Kali ini spesialisasinya adalah masakan-masakan Jepang yang berasal dari Tokyo alias Tokyo Cuisine. Restorannya sendiri namanya “Kamiya” yang artinya … Continue reading

March 6, 2015 · 7 Comments

BANDUNG: Have the Yummiest Yamien at Mie E’ncek!


Februari lalu gue dan Pito iseng jalan-jalan ke Bandung pas weekdays. Tujuan utamanya cuma: makan enak, ngopi enak, santai-santai. Nah, kalo ke sana kan udah pasti ketemuan sama Shasy, kuncennya … Continue reading

March 3, 2015 · 8 Comments

Jenna Marbles is Freakin’ Hilarious!


Hai semuanya, selamat hari Senin! Gue cuma pengen bagi-bagi hiburan aja, nih. Jadi udah beberapa tahun terakhir gue ngikutin si Youtube persona asal Amerika Serikat bernama Jenna Marbles. Biasanya dia … Continue reading

March 2, 2015 · 2 Comments

Menciptakan Kebahagiaan


Gue adalah salah satu orang yang percaya sama kata-kata “Life is what you make it.” Bahwa terlepas dari semua situasi yang terjadi di hidup kita dan perasaan-perasaan yang muncul akibatnya, … Continue reading

March 1, 2015 · 28 Comments

Archives

Blog Stats

  • 1,539,600 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,471 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

London School (mini) Reunion Cookie lovers (especially soft baked ones!), come visit @agnipratistha's @chubbymaxcookies at Market & Museum on 27-29 March 2015, Kemang Village Avenue of the Stars area. Available from 12pm -10pm. There'll be special "Sprinkle Spring" cookie flavor too! 😉 Imma get sooome! #chubbymaxcookies One ecstatic tourist #fbf #london Photo credit: @uneeadisti Pub talk #london My favorite song... #littlethings #onedirection #1dindo #otrajkt
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 6,471 other followers