Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

28


Not wishing for too much this time, just health, sanity, and happiness. Everything else will follow. Amen.

April 18, 2015 · 8 Comments

COFFEEBEERIAN: A Place Where You Don’t Have to Choose Between Beer of Coffee


Jadi di daerah Panglima Polim ada satu coffee shop enak, tadinya gue dateng ke lokasi awal mereka yang mmm… surem abis kayak nggak keurus hahaha… tapi sekarang mereka udah pindah … Continue reading

April 17, 2015 · 1 Comment

EATING OUT: H Gourmet & Vibes


Apalah hari-hari gue tanpa gatel nyobain tempat baru di sekitar kosan. Kali ini yang gue jajal adalah sebuah restoran & bar bernuansa New York di bilangan Gunawarman, Senopati, Jakarta Selatan … Continue reading

April 17, 2015 · 1 Comment

COFFEE TIME: Turning Point Coffee, Serpong


Sebagai tukang makan dan jalan-jalan yang doyan eksplorasi, maka ke mana pun gue pergi, biasanya gue selalu suka nyari coffee shop enak yang yang nyaman buat duduk-duduk. Nah, pas main … Continue reading

April 16, 2015 · Leave a comment

MUSIC I LOVE: “See You Again” from Furious 7


I am a fan of Fast & Furious franchise not only because of the very entertaining and thrilling racing scenes (though some or most might be over the top), but … Continue reading

April 16, 2015 · 5 Comments

ONE DIRECTION’S JAKARTA CONCERT: Kisah Nonton Konser Brondong-Brondong Segar


Pertama-tama, iyain aja judul blogpost ini. Kedua, akhirnya kesampean juga hamba nonton konser boy band paling akbar sejagad raya walopun pake drama bule Pakistan kesukaan saya, Zayn Malik, yang pake acara … Continue reading

April 14, 2015 · 6 Comments

Apa Gaya Traveling Kamu (Saat Ini)?


Gue baru aja pulang tidak dari jalan-jlan di Hongkong selama 6tahun, dan dalm masa-masa traveling sendirian itu, gue jadi semakin sadar akan gaya travelin gue saaat ini. Ada yang masih … Continue reading

March 26, 2015 · 20 Comments

A Lovely Dining Experience at Buzz Restaurant – ALILA Jakarta


About a week ago, I had the pleasure to dine together with fellow bloggers at Buzz Alila Jakarta. The hotel’s restaurant has just recently headed by a new Executive Chef … Continue reading

March 22, 2015 · Leave a comment

MALAYSIA: Jajan di Jalan Alor, Kuala Lumpur


Januari lalu gue sempet ke KL beberapa hari sama Ibeth. Nah, berhubung yang jalan-jalan ini tukang makan, maka di mana orang bilang banyak makanan enak, di situlah kami berada, walopun … Continue reading

March 11, 2015 · 12 Comments

BANGKOK: An Evening at Gramercy Park


In December 2014 I had the pleasure to make a second visit to one of my favorite cities in Asia, Bangkok, thanks to CIMB Niaga’s #HolidayOnUs! :D Now, every time I … Continue reading

March 11, 2015 · 1 Comment

Archives

Blog Stats

  • 1,563,101 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,514 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

So glad I beat all the challenges today and met many familiar faces that shared the same spirit! 5 hours of constant training with Opening Cardio, Bootcamp, Brazilian Jiu Jitsu, and Cycling (there's Yoga too!) A smooth and well organized event, love the arrangement, especially the MUSIC! (I felt like I was at PotHeadGarage's Peaches & Cream in the end 😂) Stay fit and strong ladies! 💪 #NTC #NTCTourJKT #betterforit #NTCTourJakarta #NTCTourJKT #betterforit We are ready ✌ (too excited even 😂) #NTCTourJakarta #NTC #nike #nikeindonesia Sunday exercise with Nike Training Club! #NTCTourJakarta #NTC #nikeindonesia #nike #NTCTourJKT Thank you all my sweet sweet darlings for brightening up my day with your lovely birthday wishes. You've made my 18th of April so wonderful! Excited to embrace my life further. Much love and kisses 😘😘😘 #28 Oh, Google, you shouldn't have :*
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 6,514 other followers