Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Menciptakan Kebahagiaan


Gue adalah salah satu orang yang percaya sama kata-kata “Life is what you make it.” Bahwa terlepas dari semua situasi yang terjadi di hidup kita dan perasaan-perasaan yang muncul akibatnya, … Continue reading

March 1, 2015 · Leave a comment

EATING OUT: Yakitori Frenzy at ROBA YAKITORI!


Hai para tukang makan, khususnya pencinta masakan Jepang! Kalian familiar sama istilah “yakitori” nggak? Itu tuh, sate-satean versi Jepang. Nah, kalau biasanya di Jakarta kita liat menu yakitori adalah menu … Continue reading

March 1, 2015 · 1 Comment

MUSIC I LOVE: Dashboard Confessional – A Plain Morning


It’s yet to be determined, but the air is thick, and my hope is feeling worn. I’m missing home, and I’m glad you’re not a part of this, there’s parts … Continue reading

February 25, 2015 · Leave a comment

MUSIC I LOVE: Juanes – Una Flor


From my current favorite TV series, “Jane the Virgin” who has not even completed its first season yet received so many positive reviews (I can see why, it’s addictive! Oh … Continue reading

February 24, 2015 · 5 Comments

EATING OUT: AW Kitchen by Akira Watanabe


Hari Minggu lalu gue sama Openg ketemuan di Plaza Senayan dan sempet makan malam di tempat ini. Nggak banyak sih menu yang kita cobain, bener-bener cuma pengen makan berat dan … Continue reading

February 24, 2015 · Leave a comment

RANDOM WONDER: Stockholm Syndrome


What’s your geeky side? Kalo gue, gue selalu penasaran sama istilah atau idiom bahasa Inggris yang terdengar asing di kuping gue. Istilah-istilah yang butuh interpretasi lebih. Itu, dan juga kosa … Continue reading

February 24, 2015 · 12 Comments

COFFEE TIME: Woot Coffee & Mates


Hai semuanya! Selama masa bebas merdeka gue dua bulan terakhir ini, kerjaan gue adalah melanjutkan hobi nyobain tempat baru, khususnya coffee shop. Bedanya kali ini gue bisa pergi jam berapaย aja, … Continue reading

February 23, 2015 · 4 Comments

COFFEE TIME: Blue Doors, Bandung


Tahun lalu pas ke Bandung, gue sempet ngunjungin beberapa coffee shopย di sana, salah satunya “Blue Doors.” Biarpun Bandung sekarang menghipster dengan kehadiran coffee shop lucu di mana-mana, sebagai pencinta coffee … Continue reading

January 30, 2015 · 5 Comments

Logat Flores Ini…


Untuk 1,847,392 orang di luar sana yang menyangka gue orang Manado *lebay* dan mungkin belum tau, sebenernya gue ini separuh Flores dan separuh Dayak. Nah, karena latar belakang darah Timur … Continue reading

January 30, 2015 · 12 Comments

I Know How You Feel


Sums up how I feel after all these years…

January 15, 2015 · 1 Comment

Archives

Blog Stats

  • 1,508,381 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,424 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Rise and shine! Good night, lovelies :) Had a perfect Saturday dinner at Waha Kitchen @kosendahotel tonight. Just realized that they have a pretty awesome facade โ™ฅ A clear night view from the 9th floor! ๐ŸŒ†๐ŸŒ†๐ŸŒ† Earlier today... afternoon beer! ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 6,424 other followers